top of page

PlazaN50 reglementen

Tafelkeuze:

Wij trachten aan ieders voorkeur met betrekking tot de "tafelkeuze" te voldoen. Helaas is dit niet altijd mogelijk. 

 

Te laat:

Te laat? 30 minuten na uw gereserveerde ontvangsttijd zijn wij genoodzaakt uw tafel te vergeven aan andere gasten. Advies is om naar het restaurant te bellen om de tijd aan te passen.

 

Reservering:

Uw online reservering moet minimaal 24 uur van tevoren gemaakt zijn. Na uw reservering krijgt u gelijk een bevestiging. Ook kunt u altijd terecht voor telefonische reserveringen. Wilt u bij uw reservering uw speciale wensen en of beperkingen, zoals kinderstoel, rolstoel, verjaardag, dieet en dergelijke alstublieft doorgeven? Wij houden hier graag rekening mee voor u. Voor eventuele gewijzigde reserveringsverzoeken op de dag zelf, verzoeken wij u vriendelijk telefonisch met ons contact op te nemen.

*Let op: Op feestdagen werken wij met zittingen. U kunt dan om de volgende tijden reserveren: 16:15, 16:30, 16:45, 17:00, 17:15, 17:30, 19:00, 19:15 en 19:30. Het is niet mogelijk om op 18:00 te reserveren. Na half acht kunt u gewoon vrij reserveren. Voor speciale tijden kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen.

 

Betaling:

U betaalt vooraf uw nota. Van eventueel extra verbleven tijdsduur kunt u achteraf betalen,  de tijd start na printen van uw tafelnummer/ticket. Uw ticket wordt op tafel geplaatst zodat wij ,  als u van uw tafel bent, weten dat u ons nog niet heeft verlaten. Bij vertrek kunt u met uw ticket bij de receptie eventueel extra tijd/dranken afrekenen.

Wij adviseren u met compleet gezelschap het arrangement te starten.

 

1 gezelschap op 1 rekening:

Om de wachtrijen bij de ontvangst receptie te beperken geven wij altijd één gezamenlijke rekening per reservering/tafel. Per persoon apart betalen is niet mogelijk.

All-inclusive menu:

Standaard is uw verblijf 2 uur,  tenzij anders is afgesproken. Deze worden direct bij binnenkomst afgerekend. Verlenging zonder afspraak is niet altijd mogelijk, vooral in het weekend en feestdagen. Wanneer het mogelijk is dat u toch langer verblijft, ook al is dit niet aangekondigd door u of één van onze medewerkers, wordt elk half uur of een deel daarvan als verlenging aangezien en wordt uw extra verblijf tegen onze verlengingstarieven berekend. Onze verlengingstarieven zijn voor volwassenen €3,50 half uur per persoon en kinderen € 2,50 per half uur per persoon.

Eten & Drinken:

Het is niet toegestaan bij vertrek eten en drinken mee te nemen uit ons restaurant.

Verspilling:

Bij verspilling van eten en drinken behouden wij het recht voor om overgebleven gerechten en / of dranken  in rekening te brengen. De kosten hiervoor bedragen € 1,00 voor dranken en € 2,50 voor gerechten.

 

Op factuur voor bedrijven:

Neem hiervoor contact met ons op.

 

Dinerbonnen & VVVcheques:

Wij accepteren geen dinerbonnen en VVVcheques. Plaza N50 heeft een eigen dinerbon waarnaar het 1 jaar geldig is vanaf het uitgifte datum. *Let op: dinerbonnen zijn niet inwisselbaar voor geld en het resterende bedrag wordt niet vergoed. 

Deze cadeau bon voorwaarden kunnen van tijd tot tijd worden gewijzigd. Goedgemerkt zal wijzigingen tijdig aankondigen op de website. Wij raden u aan om de cadeau bon voorwaarden telkens voor het gebruik van een cadeau te raadplegen. Blijft u na ingaan van de wijzigingen de cadeau bon(nen) gebruiken, dan aanvaardt u daarmee de gewijzigde cadeau bon voorwaarden.

Diefstal:

De directie is niet aansprakelijk voor diefstal en/of zoek raken van kledingstukken, mobiele telefoons of overige persoonlijke items.

Acties:

Alle acties zijn niet geldig op feestdagen en niet in combinatie geldig met andere acties.

Verjaardag:

De jarige dineert gratis wanneer u met minimaal 3 betalende volwassenen aanwezig bent. Deze actie geldt alleen op vertoon van legitimatiebewijs indien u op dezelfde dag dineert ( niet van toepassing op feestdagen en in combinatie met andere acties )

Feestdagen:

Onze feestdagen: 

Nieuwjaar, Valentijndag, Goede vrijdag, Pasen, Paasmaandag, Koningsdag, Bevrijdingsdag, Moederdag, Hemelvaart, Pinksteren, Pinkstermaandag, Vaderdag, 1e Kerstdag, 2de Kerstdag. 

Op de feestdagen kunnen de tarieven afwijken. Acties zijn niet geldig op de feestdagen. 

plaza n50 all you can eat wereldkeuken wokken kampen
bottom of page