top of page

Veel gestelde vragen

Heeft u een vraag en die staat er niet tussen?

Neem gerust contact met ons op

Tafelkeuze:

Wij trachten aan ieders voorkeur met betrekking tot de "tafelkeuze" te voldoen. Helaas is dit niet altijd mogelijk. 

 

Te laat:

Te laat? 30 minuten na uw gereserveerde ontvangsttijd zijn wij genoodzaakt uw tafel te vergeven aan andere gasten. Advies is om naar het restaurant te bellen om de tijd aan te passen.

 

Reservering:

Uw online reservering moet minimaal 24 uur van tevoren gemaakt zijn. Na uw reservering krijgt u gelijk een bevestiging. Ook kunt u altijd terecht voor telefonische reserveringen. Wilt u bij uw reservering uw speciale wensen en of beperkingen, zoals kinderstoel, rolstoel, verjaardag, dieet en dergelijke alstublieft doorgeven? Wij houden hier graag rekening mee voor u. Voor eventuele gewijzigde reserveringsverzoeken op de dag zelf, verzoeken wij u vriendelijk telefonisch met ons contact op te nemen.

*Let op: Op feestdagen werken wij met zittingen. U kunt dan om de volgende tijden reserveren: 16:30, 16:45, 17:00, 17:15, 17:30, 19:00, 19:15 en 19:30. Het is niet mogelijk om op 18:00 te reserveren. Na half acht kunt u gewoon vrij reserveren. Voor speciale tijden kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen.

 

Betaling:

U betaalt vooraf uw nota. Van eventueel extra verbleven tijdsduur kunt u achteraf betalen,  de tijd start na printen van uw tafelnummer/ticket. Uw ticket wordt op tafel geplaatst zodat wij ,  als u van uw tafel bent, weten dat u ons nog niet heeft verlaten. Bij vertrek kunt u met uw ticket bij de receptie eventueel extra tijd/dranken afrekenen.

Wij adviseren u met compleet gezelschap het arrangement te starten.

 

1 gezelschap op 1 rekening:

Om de wachtrijen bij de ontvangst receptie te beperken geven wij altijd één gezamenlijke rekening per reservering/tafel. Per persoon apart betalen is niet mogelijk.

All-inclusive menu:

Standaard is uw verblijf 2 uur,  tenzij anders is afgesproken. Deze worden direct bij binnenkomst afgerekend. Verlenging zonder afspraak is niet altijd mogelijk, vooral in het weekend en feestdagen. Wanneer het mogelijk is dat u toch langer verblijft, ook al is dit niet aangekondigd door u of één van onze medewerkers, wordt elk half uur of een deel daarvan als verlenging aangezien en wordt uw extra verblijf tegen onze verlengingstarieven berekend. Onze verlengingstarieven zijn voor volwassenen €3,50 half uur per persoon en kinderen € 2,00 per half uur per persoon.

Eten & Drinken:

Het is niet toegestaan bij vertrek eten en drinken mee te nemen uit ons restaurant.

Verspilling:

Bij verspilling van eten en drinken behouden wij het recht voor om overgebleven gerechten en / of dranken  in rekening te brengen. De kosten hiervoor bedragen € 1,00 voor dranken en € 2,50 voor gerechten.

 

Op factuur voor bedrijven:

Neem hiervoor contact met ons op.

 

Dinerbonnen & VVVcheques:

Wij accepteren geen dinerbonnen en VVVcheques. Plaza N50 heeft een eigen dinerbon waarnaar het 1 jaar geldig is vanaf het uitgifte datum. *Let op: dinerbonnen zijn niet inwisselbaar voor geld en het resterende bedrag wordt niet vergoed. 

Deze cadeau bon voorwaarden kunnen van tijd tot tijd worden gewijzigd. Goedgemerkt zal wijzigingen tijdig aankondigen op de website. Wij raden u aan om de cadeau bon voorwaarden telkens voor het gebruik van een cadeau te raadplegen. Blijft u na ingaan van de wijzigingen de cadeau bon(nen) gebruiken, dan aanvaardt u daarmee de gewijzigde cadeau bon voorwaarden.

Diefstal:

De directie is niet aansprakelijk voor diefstal en/of zoek raken van kledingstukken, mobiele telefoons of overige persoonlijke items.

Acties:

Alle acties zijn niet geldig op feestdagen en niet in combinatie geldig met andere acties.

Verjaardag:

De jarige dineert gratis wanneer u met minimaal 3 betalende volwassenen aanwezig bent. Deze actie geldt alleen op vertoon van legitimatiebewijs indien u op dezelfde dag dineert ( niet van toepassing op feestdagen en in combinatie met andere acties )

Feestdagen:

Onze feestdagen: 

Nieuwjaar, Valentijndag, Goede vrijdag, Pasen, Paasmaandag, Koningsdag, Bevrijdingsdag, Moederdag, Hemelvaart, Pinksteren, Pinkstermaandag, Vaderdag, 1e Kerstdag, 2de Kerstdag. 

Op de feestdagen kunnen de tarieven afwijken. Acties zijn niet geldig op de feestdagen. 

Ik heb een allergie/dieet, wat zijn de mogelijkheden?

De Chef-kok geeft u een rondleiding langs het buffet om te laten zien welke gerechten voor u geschikt zijn. Ook zijn wij hiervoor telefonisch bereikbaar om de mogelijkheden aan u door te geven. 

 

Hebben jullie cadeaubonnen/ accepteren jullie dinercheques?

Wij hebben alleen onze Plaza N50 cadeaubonnen. Helaas accepteren wij geen diner cheques/ VVV bonnen.

 

Is het verplicht om te reserveren?

Reserveren is niet verplicht. Wij adviseren, om teleurstelling te voorkomen, dit wel te doen. In verband met beschikbaarheid, kunnen wij u op deze manier een plaats garanderen.

 

Hoe werken de munten?

De munten kan je bij de receptie kopen. Hiermee kan je alcoholische dranken bestellen bij de bar die in het restaurant staat. Wel moet je hier 18 jaar en ouder voor zijn. De munten kunt u bij vertrek inleveren en krijgt u het resterende geld terug.

 

Kan ik ook een 1 uur arrangement reserveren?

U kunt bij Plaza N50 een arrangement kiezen vanaf 2 uur. Voor elk extra uur of deel hiervan zijn de kosten slechts €5,- per persoon, en voor de kinderen €2,50 per kind. Alleen voor de lunch is het mogelijk om een 1-uurs arrangement te kiezen.

Hoelaat gaat de keuken dicht?

De keuken sluit om 21:30. De tijdstippen kunnen afwijken i.v.m. de feestdagen . 

 

Ons gezelschap wil een 3 uur arrangement en 1 persoon komt later/vertrekt eerder en wil een 2 uur arrangement, is dit mogelijk?

Het is niet mogelijk om verschillende arrangementen (2 uur en 3 uur) op 1 reservering te plaatsen. I.v.m. de tijdsduur per tafel is het alleen mogelijk om 1 soort arrangement te nemen per reservering. Een persoon kan wel later aansluiten bij het gezelschap indien er vooraf voor deze persoon al betaalt is voor het gekozen arrangement van het gezelschap.

 

Wij komen met een groep, kunnen wij met z'n allen bij elkaar zitten en is er een mogelijkheid voor groepskorting?

Indien u tijdig reserveert is er voldoende plek voor grote groepen om gezellig bij elkaar te zitten.Alle kortingen zijn al in de entreeprijs gecalculeerd, zo kunnen wij de prijs voor iedereen vriendelijk houden. Wij geven geen groepskorting.

 

Ik ben vandaag jarig, maar ik ga dit op een andere dag bij jullie vieren, kan ik dan ook gratis eten?

Iedereen die jarig is trakteren wij altijd met veel genoegen op een kosteloos All-in Cuisine arrangement naar keuze. Dit is alléén geldig voor de jarige persoon op de desbetreffende dag zelf én alleen op vooraf vertoon van geldig legitimatiebewijs (minimaal 3 betalende volwassenen). Hier zijn geen uitzonderingen op mogelijk.

 

Kan ik bij jullie op rekening dineren?

Bedrijven en instellingen met een inschrijving bij het KvK kunnen bij ons op rekening dineren. Hiervoor rekenen wij €10,- administratiekosten en hanteren wij de volgende voorwaarden:

- Geldig legitimatiebewijs + bijbehorend visitekaartje

- Getekende betalingsvoorwaarde ( deze krijgt u bij binnenkomst overhandigd )

- Getekende Kassabon

 

Kan ik ook bij jullie afhalen?

Ja dat kan. Klik hier , dit is op aanvraag. Graag even bellen voor de mogelijkheden.

 

Ik heb een maagband operatie gehad,  mag ik het arrangement voor een gereduceerd tarief?

U betaalt bij Plaza N50 voor de tijdsduur van uw verblijf, ongeacht hetgeen u eet of drinkt. Wij kunnen hier geen uitzonderingen op maken.

Waar kan ik parkeren?

Op het terrein voor en naast Plaza N50 kunt u kosteloos parkeren. In het weekend kunt u ook kostenloos parkeren.

Ik heb een klacht, waar kan ik terecht?


Plaza N50 vindt kwaliteit en service erg belangrijk in het klassement. 
Het is te allen tijde ons streven, gasten van onze gastvrijheid en kwaliteit te voorzien.
Indien u een melding heeft voor ons vernemen wij dit graag via info@plaza-n50.nl
. Uw ervaring is zeer waardevol voor ons zodoende kunnen wij onze formule blijven verbeteren.

Is uw restaurant rolstoelvriendelijk?

Plaza N50 is een rolstoel vriendelijk restaurant.

Is Plaza N50 ook leuk voor kinderen?

Plaza N50 is zeer geschikt voor kinderen. Zo is er een speciaal op maat gemaakt kinderbuffet, kan er onder begeleiding suikerspinnen worden gemaakt en is er een super leuke kinderspeelhoek aanwezig.

Ontdek dat klik hier

Actievoorwaarden pinksteren

De voucher wordt gratis aan u overhandigd per reservering. Voorbeeld: Tafelreservering: (Jan met 5 personen krijgt 1 voucher). 

De voucher is alleen inwisselbaar voor een diner reservering en kan niet worden verzilverd voor afhaal bestellingen en/ of omgeruild worden voor contant geld.

De voucher is geldig t/m 30 juni 2024.

plaza n50 all you can eat wereldkeuken wokken kampen
bottom of page